Tag: 上海gm推荐

Guatemala Beach House / Christian Ochaita + Roberto Gálvez

first_img Guatemala CopyAbout this officeChristian Ochaita OfficeFollowRoberto GálvezOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesGuatemalaPublished on August 22, 2014Cite: “Guatemala Beach House / Christian Ochaita + Roberto Gálvez” 22 Aug 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemPlasticsMitrexSolar SidingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BronzeArmchairsAndreu WorldGrand Raglan – Lounge ChairSinksBradley Corporation USASinks – Frequency® FL-SeriesPlantingSikaGreen RoofsStonesCosentinoSilestone Surfaces – Ethereal CollectionMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 8″Panels / Prefabricated AssembliesFranken-SchotterFacade Panels – Dietfurt LimestoneWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusWoodGustafsWood Cladding in St. Erik Eye HospitalLightsKKDCLighting – Groove FLEXMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?危地马拉沙滩别墅 / Christian Ochaita + Roberto Gálvez是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Houses 2013 Projects 2013 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/537871/guatemala-beach-house-christian-ochaita-roberto-galvez Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/537871/guatemala-beach-house-christian-ochaita-roberto-galvez Clipboard Save this picture!© Víctor MartínezEach home has a small interior area and an expansive outdoor area facing the beach. And each has between three and five rooms, depending on the owner’s needs. At its core, the compound has a social area with a kitchen, decks, bars and a pool. Passive climate solutions are used throughout, and are augmented as needed to ensure the year-round comfort and convenience for the residents.Save this picture!© Víctor Martínez“If you are at the beach you want to be at the beach,” Galvez asserted. “We thought a lot about the best way to enjoy the climate and take advantage of it through the design of the houses. What we wanted was to make sure the house was comfortable and got used as much as possible.”Save this picture!© Víctor MartínezAll the homes and social areas are elevated from the ground by between three and six feet to separate them from the hot sand. The homes are made up of two forms (front and back) to benefit from gentle crosswinds and to allow for a green space between the homes. A double roof eliminates the need for air conditioning in all but the few hottest days of the year.Save this picture!Elevation 4In describing the design process Christian said, “We where fortunate to have a great client who had the courage to try something that was a bit new. Because of the success of this project and this relationship, we were able to accomplish a great deal with our design. The project’s owner was extremely active in participating in the project and they allowed for a fair share of experimentation. This is something very rare in such a traditional country as ours. The result is a home that feels comfortable, ages well, and will be used and enjoyed for years to come.”Project gallerySee allShow lessOrandajima House Community Centre / Martin van der Linden + Ayumu Ota + Yuko KawakitaSelected ProjectsBOX 298 Building / Andrade Morettin Arquitetos AssociadosSelected Projects Share CopyHouses•Guatemala photographs:  Víctor MartínezPhotographs:  Víctor MartínezConstruction :Carlos ValenzuelaIndustrial Design And Carpentry:Fabrica Austria, Ramon DavilaInteriors:Artes MonagaLighting:Eli PorresDesign Team:Walfred Lainfiesta,Susan García, Leah Cabrera, José Miguel BenítezCountry:GuatemalaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Víctor MartínezRecommended ProductsWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingDoorsVitrocsaGlass Technology in Hotel BeaulacDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumText description provided by the architects. Guatemala is known for its culture, its great weather and its incredible landscapes. The four homes that comprise the Guatamala Beach House project are located on the site of a 1950’s beachside development on the Pacific coast of the country an area that has gone through many changes over the years as the beach has slowly expanded outwards to the sea.Save this picture!Drawing 3In the words of Arch. Christian Ochaita, who was one of the designers of the project, “We began with the idea of making homes that would be an escape for residents whose primary homes are in the country’s busy and polluted capital, so a primary goal was to make these homes as un-urban as possible.” The project brief was to design a cluster of homes for a large extended family that enjoys spending time with one another and also appreciates each individual family’s independence. “Our solution was to design one home and then to make four variations on that home based on the distinct needs of each family,” explained designer Roberto Galvez, who is the other half of firms lead architects. “COPY” Guatemala Beach House / Christian Ochaita + Roberto GálvezSave this projectSaveGuatemala Beach House / Christian Ochaita + Roberto Gálvez Guatemala Beach House / Christian Ochaita + Roberto Gálvez Architects: Christian Ochaita, Roberto Gálvez Year Completion year of this architecture project Photographs ArchDaily Year:  “COPY” Year:  Save this picture!© Víctor Martínez+ 33 Sharelast_img read more

Security forces fired on the headquarters of Suhail TV

first_img Security forces fired on the headquarters of Suhail TV, apparently because of its news coverage. The headquarters of the Al-Sahwa Net news website and the Saba news agency were attacked the day before. Help by sharing this information News May 25, 2011 – Updated on January 20, 2016 Security forces fired on the headquarters of Suhail TVcenter_img RSF_en Organisation last_img read more

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén